piektdiena, 2014. gada 8. augusts

Helsinki WDS 2014


Atkal ar Svetlanu esam ceļā, tikai šoreiz bez suņiem un tāpēc ir mazliet neierasti!
Vakar vakarā izbraucām no Tallinas, nakts uz prāmja un, lūk, sēžam Helsinkos ostā un dzeram mistisku somu kafiju:) Priekšā daudzsološa diena ar tūkstošiem suņu pilnā hallē! Ejam meklēt tramvaju Nr.9!




08.08.14.     21:00

Uhhhh...ar kaut kādu ātrgaitas katamarānu "lidojam" pāri līcim uz Tallinu. Aiz muguras fantastiska diena, simtiem iespaidu, tūkstošiem pozitīvu emociju.
No rīta skatos berniešu ringu, bet tad jau jāskrien just līdzi šveiciešiem. Tik forši satikt pazīstamus suņus ar saviem cilvēkiem!
...un rezultāts...pirmais ringā iet Meafiton Diors junioru klasē un mēs abas abas ar Ingu nespējam noticēt rezultātam - Diors WJW 2014. Visi līdzjutēji ir tik pārlaimīgi, ka nav pat nevienas bildes no ringa ar Dioru pie 1.vietas:))))

  

Man šķiet, Inga pat uz brīdi aizmirst satraukumu, ka drīz jāved ringā Džila. Skatāmies pieaugušo puišu ringus. Nav nekādu pārsteigumu - visi suņi zināmi un tie, kas patikuši līdz šim, patīk arī redzot viņus ringā šoreiz, neatkarīgi no tā, kurās vietās experte viņus noliek...un maniem favorītiem šodien pirmās vietas netiek piešķirtas:)))...cik politiski likumsakarīgi:)))
Tad jau ringā ir Inga ar Džilu - sasniedz teicamu rezultātu un 3.vietu junioru meiteņu ringā.  Lieliski!!!!!


Esmu tik priecīga un lepna par Boses māsa Betijas bērnu panākumiem!!!
Šodien ar Ingu esam līdzjutējos ne tikai savējiem, bet arī Pierram, kurš izstāda savus lieliskos šveiciešu puišus Kingu un Doctoru! Pierram, protams, ir jautājums par Boses plāniem, bet es vēl nevaru atbildēt:))  

...un tas, kā mēs ar Svetu nokļuvām uz prāmja mājupceļam, vispār ir atsevišķs stāsts:))))

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru