sestdiena, 2014. gada 12. jūlijs

Krasnii mak

12.07.2014.      12:30

Mums aiz muguras paliek ceļa zīme Bruchstedt un kaut kā ir mazliet skumji, jo divās dienās ir satikti tik forši cilvēki un mēs nezinām vai un kad tiksimies vēlreiz!!!
Esam mājupceļā ar skaidru plānu - neliels šopings Berlīnē B5 un nakšņošana Polijā netālu no Vācijas - Polijas robežas, kur Sveta zina "smalku" viesu māju Krasnij mak un, turklāt, "gandrīz par velti"  :))) Svetlana gandrīz pa mūsu šīsnedēļas maršrutu brauca februārī ar savu Frēziju pie smukumsmuka Bernes ganu suņu puiša uz Nīderlandi...un, nu, viņu mājās gaida 10 kucēni. Nu, labi, vairs jau ne 10, jo juniori jau sākuši doties uz savām jaunajām mājām.


13.07.2014.      08:00

Krasnij mak neattaisno mūsu cerības, jo tur ir tāāāāāds poļu tusiņš, ka saprotam, paliekot te pa nakti - neizgulēšanās ir garantēta. Sveta man gandrīz uzkliedz - braucam prom:)))

Toties atrodam lielisku viesnīciņu Ļesnoj zajazd, kur mūs un Bosi uzņem ļoti laipni, cienā ar lieliskām brokastīm un izklaidē saimnieces mazais vest'iks (Vesthailendas baltais terjers). Saimniece runā poliski, mēs krieviski un visu lieliski saprotam...lai dzīvo tautu draudzība:)))!!!! Valoda nav šķērslis, atkal par to pārliecināmies:))))

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru