svētdiena, 2014. gada 5. oktobris

Svētdienas vakars


Tik sakaista rudens diena...un es kaut kā skaudri saprotu cik ļoti negribas ziemu - aukstmu, sniega slapjdraņķi, stindznošu vēju, apsnigušu mašīnu, aizsalušus logus un visus citus "priekus". Njā, bet no tā jau nekur neaizbēgt...nu, vienīgi uz Floridu!


Šodien nozīmīga diena kucēniem, jo pirmo reizi mēģina ēst no bļodiņām un man par lielu pārsteigumu, veicas lieliski! 

Mr.Blue mēģina ar kājām kāpt bļodā, bet tas jau pie viņa imidža ļoti piestāv:)

Mr.Red no bļodas ēd tā it kā to būtu darījis visu mūžu!

Mr.Brown mēģina noskaidrot, kas labs ir kaimiņa bļodā, bet tā jau viņam ierasta lieta, jo arī ēdot mammas pupu, protams, ka visgaršīgākais vienmēr trāpās kādam citam:)

Mr. Three ēšanai pievēršas ļoti nopietni un pat nepaceļ galvu no bļodas, tikai vēlāk izrādās, ka viņam tas process iet ļoti lēni. Nu, viņš, visdrīzāk, katru kumosu 36 reizes sakošļā!

Mr.Green cēlā, sev raxturīgā, mierā bez liekas steigas izēd savu porciju un tad neuzbāzīgi ieskatās Mis Pink bļodiņā. Tā kā māsa jau ir devusies papētīt istabu, Mr. Green nesteidzoties nobauda arī māsas atlikušās pusdienas un izturas tā, it kā tā visa ir pilnīgi pašsaprotamu notikumu virkne.

Mis Pink porcija ir par lielu un māsa labprāt pievēršas, viņasprāt, interesantākām lietām, piemēram, cenšas man ierausties klēpī...njā, šitas man liekas kaut kas ļoti pazīstams:))))



Pirmā nopietnā maltīte pie galda:)


 Pēc pusdienām visi ir tik noguruši, ka saveļas trīsstāvīgā kamolā un saldi čuč!



Manas šīs vasaras dažas pēdējās rozes, ko vēlīgi bija pasaudzējusi salna!


1 komentārs: